Skip links

Schuyts Bos Arnhem

In het meest zuidelijke deel van de wijk Schuytgraaf bevindt zich het prachtige Schuyts Bos. Hier hebben particulieren de mogelijkheid om hun eigen vrijstaande woning te bouwen volgens hun eigen ontwerp en smaak. Schuyts Bos is ideaal gelegen, grenzend aan Park Lingezegen en het landelijke gebied van de Betuwe, en biedt tevens alle gemakken van de stad op korte afstand. Net zoals Schuytgraaf zelf, combineert Schuyts Bos het beste van twee werelden.

Schuyts Bos biedt uiteindelijk 23 zelfbouwkavels verspreid over vijf ruime 'boskamers'. Het ontwerp van deze buurt staat volledig in het teken van groen en biedt zowel de mens als de natuur voldoende ruimte. De woningen en tuinen in deze buurt worden ontworpen met oog voor natuurbehoud, waardoor het groene karakter van de omgeving wordt benadrukt. Hierdoor ontstaat een prettige woonomgeving met extra waarde voor de stedelijke natuur.

Schuyts Bos

Wij zijn al vanaf de eerste fase betrokken bij dit project en hebben inmiddels veel ervaring met het ontwerpen voor dit gebied.

Bekijk hier de projecten die wij hebben ontworpen voor Schuyts Bos.

Nieuwbouw

Villa N

Nieuwbouw

Villa A

Een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Neem dan contact op en ontdek samen met ons de mogelijkheden
Deze website maakt gebruik van cookies.